O Hidrografici Sisak

„Hidrografika Sisak“ je obrt koji želi na područje RH dovesti neku novu tehniku dizajniranja predmeta koristeći vodu i folije. Sama ideja započeta je početkom 2014.godine i to sasvim slučajno, gledajući na internetu predmet kako ulazi u neku kadu i izlazi šaren; kako!?

…i tu je počelo zanimanje za hidrografiku, proučavanjem svih mogućih dostupnih informacija i učenja.

I naravno, red je došao na praksu, koja nije ni približno onome što se prikazuje, ali upornim radom i sve većim zanimanjem za tu tehniku dizajniranja, dolazili smo do sve većeg saznanja o hidrografici, i to naravno, po sistemu pokušaja i pogreške.

Upornim radom dolazimo do raznih saznanja o poslu, od kombiniranja materijala, odnosno boja i lakova do umakanja predmeta u vodu, jer svaki predmet ima svoj način umakanja da bi se dobilo najoptimalnije i najbolje riješenje. I naravno, uvijek se učimo i pronalazimo nove zanimljivosti i rješenja izrade predmeta.

Naša specijalnost

Hidrografika
Bojanje
CNC izrezivanje
Antikorozivna zaštita

Principi po kojima radimo

Autentičnost

Naš je moto: budi autentičan! Svaka je osoba je jedinstvena, zašto onda i predmeti ne bi mogli biti unikatni? Oslobodite kreativu i budite jedinstveni. Zaronite u svijet šarenila i kreativnosti, pustite maštu da učini svoje. Mi ćemo vam u tome pomoći.

Kreativnost

Prije svega, želja nam je imati zadovoljne klijente. Uvijek ćemo saslušati vaše želje, ali i preporučiti vam opcije kako vaš predmet odraditi da bi bio još originalniji i jedinstven.

Učenje

Vjerujemo da samo učenjem i prikupljanjem novih saznanja možemo napredovati. Iz tog razloga koristimo svaki slobodan trenutak kako bi naučili nešto novo i profilirali se kao lider na tržištu hidrografike.

Kvaliteta

Kvalitetno odrađena hidrografika je jedino dobra hidrografika. Cilj nam je da osim da neki predmet dobro izgleda, da isti bude i kvalitetno odrađen i dugovječan. Zato koristimo najkvalitetnije folije i pribor koji nam je dostupan.

Pogledajte galeriju nekih naših radova